Про перейменування Миколаївського спеціального навчально-виховного комплексу для дітей зі зниженим зором Миколаївської міської ради Миколаївської області

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

12 червня 2020                                                                                   № 56/137

Про перейменування Миколаївського
спеціального навчально-виховного комплексу для дітей зі зниженим зором
Миколаївської міської ради Миколаївської області

З метою створення належних умов функціонування галузі освіти та надання освітніх послуг в м. Миколаєві, відповідно до ч. 4 ст. 22, ч. 6 ст. 25, ч. 2 ст. 66 Закону України «Про освіту», ч. 2 ст. 35 Закону України «Про повну загальну середню освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 06.03.2019 № 221 «Про затвердження Положення про спеціальну школу та Положення про навчально-реабілітаційний центр», наказу Міністерства фінансів України від 16.12.2019 № 539 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 20.09.2017 № 793», керуючись п. 30 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Перейменувати Миколаївський спеціальний навчально-виховний комплекс для дітей зі зниженим зором Миколаївської міської ради Миколаївської області в Миколаївську спеціальну школу для дітей з порушеннями зору Миколаївської міської ради Миколаївської області з 01.07.2020.

2. Начальнику управління освіти (Личко) здійснити усі необхідні організаційні-правові заходи, пов’язані з виконанням цього рішення, у т.ч. щодо державної реєстрації Миколаївської спеціальної школи для дітей з порушеннями зору Миколаївської міської ради Миколаївської області відповідно до вимог чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Мотуза), з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (Бернацького), першого заступника міського голови Криленка В.І.

Міський голова                                                                                         О. СЄНКЕВИЧ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *