МОН ПРОПОНУЄ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТ НАКАЗУ “ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ТИПОВОГО ПОЛОЖЕННЯ ПРО ЦЕНТР КАР’ЄРИ ЗАКЛАДУ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ”

МОН підготувало проєкт наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Типового положення про центр кар’єри закладу професійної (професійно-технічної) освіти», що має на меті створення умов для популяризації професійної (професійно-технічної) освіти, забезпечення реалізації права випускників закладів професійної (професійно-технічної) освіти на працю, перше робоче місце, а також відстеження їх трудового шляху, кар’єрного зростання.

Положення визначає порядок утворення, основні завдання, функції, права та засади фінансування центру кар’єри закладу професійної (професійно-технічної) освіти.

Очікується, що унормування діяльності центрів кар’єри матиме позитивний вплив на розвиток та модернізацію професійної (професійно-технічної) освіти в регіонах, її орієнтацію на потреби та запити здобувачів освіти, роботодавців, суспільства.

Зауваження та пропозиції до проекту акта пропонується направляти до 17 листопада 2019 року поштою та електронною поштою за адресами: Міністерство освіти і науки України, директорат професійної освіти, пр. Перемоги, 10, м. Київ, 01135, тел. (044) 287-82-74, e- mail: [email protected] (Горбатюк Світлана Євгенівна).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *