Про затвердження плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) на 2020 рік

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЯКОСТІ ОСВІТИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№ 01-11/61 від 19 листопада 2019 року

Про затвердження плану
здійснення заходів державного
нагляду (контролю) на 2020 рік

Відповідно до статті 5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», Положення про Державну службу якості освіти України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 березня 2018 р. №168, на виконання Вимог до оформлення річних та комплексного планів здійснення заходів державного нагляду (контролю), унесення змін до них та звіту щодо їх виконання, затверджених спільним наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Державної регуляторної служби України від 07.08.2017 №1170/81, наказую:

1. Затвердити план здійснення Державною службою якості освіти України (далі – Служба) заходів державного нагляду (контролю) на 2020 рік (далі – План), що додається.

2. Керівникам структурних підрозділів Служби та керівникам територіальних органів Служби забезпечити виконання Плану у 2020 році.

3. Відділу комунікацій та міжнародного співробітництва (О. ГАРАЩУК) забезпечити розміщення Плану на офіційному вебсайті Служби (sqe.gov.ua).

4. Відповідальний за організацію роботи в інтегрованій автоматизованій системі державного нагляду (контролю) (далі — ІАС) О. СІРИК забезпечити розміщення Плану на сайті Пілотного модуля системи заходів державного нагляду (контролю) для запуску ІАС (inspections.gov.ua).

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Голова                                                                                          Руслан ГУРАК

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *