Ремонт покрівлі дитсадка № 94 – на фінішній прямій

Дитячий садок № 94, що має назву «Марічка», отримає нову покрівлю. Наразі на замовлення міської ради виконується капітальний ремонт об’єкту, який незабаром буде завершено. Про це стало відомо під час престуру по об’єктах будівництва, замовником яких є міська влада.

Заступник начальника управління капітального будівництва Ганна Пялик розповіла, що найболючішим питання цього дитячого садочка була покрівля. Вона не ремонтувалась багато  років, через що знаходилась у не найкращому стані.

За словами віцемера Сергія Коренева, в бюджеті міста на поточний рік було передбачено близько 3 млн.грн.  для відновлення покрівлі. Фінансування цільове, його вистачає для виконання всіх робіт з капремонту.  

 – Загалом же цей дитячий садок має проєкт на відновлення всієї будівлі. Йдеться  про утеплення фасаду, відновлення інженерних мереж та ремонт всередині. Кошторисна вартість об’єкту становить близько 20 млн.грн. Другу частину проєкту розпочнемо, коли виділять фінансування, – сказав Сергій Коренєв.

Як зазначив віцемер, це не єдиний дитячий садок, який приводить до ладу місто. Зокрема, наразі здійснюється капітальний ремонт дошкільного навчального закладу № 75. Також планують відремонтувати дитсадок № 67 та побудувати новий заклад в мкр. Північний.

Відділ інформаційного забезпечення
департаменту міського голови