Допомога освіті: Нижня Саксонія (Німеччина) передала Миколаївській області автомобілі для перевезення школярів

З 9 по 12 червня 2024 року в Брауншвейзі та Ганновері відбулася Міжнародна молодіжна конференція в рамках IdeenExpo 2024 спільно з Міністерством культури, Державним інститутом розвитку якості шкіл Нижньої Саксонії та спонсором проєкту Peer Leader International.

У конференції взяли участь представники Миколаївщини – 13 здобувачів освіти віком від 14 до 17 років з Миколаєва, а саме: учні Миколаївського ліцею ✅22 та студенти П(ПТ)О ✅21, радник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації з питань освіти Андрій Зінченко, начальник управління освіти Миколаївської міської ради Ганна Личко, а також молодь з інших європейських регіонів-партнерів Нижньої Саксонії.

У вівторок, 11 червня, з метою відзначення нового партнерства з Миколаївською областю відбулася символічна передача автомобілів Volkswagen Multivans (T7) від землі Нижня Саксонія (Німеччина) для перевезення школярів Миколаївщини.

Варто зазначити, що ці транспортні засоби використовуватимуться для перевезення дітей із сільської місцевості Миколаївської області до закладів освіти, обладнаних укриттями. А компанія Malteser Hilfsdienst забезпечить належне використання цих автомобілів за призначенням у Миколаївській області.

Ми щиро дякуємо Прем’єру-міністру землі Нижня Саксонія Штефану Вайлю, члену правління та директору з питань праці Volkswagen AG Гуннару Кіліану за підтримку та допомогу здобувачам освіти Миколаївщини.