Днями відбулась нарада керівників ЗДО за участю начальника управління освіти Личко Ганни Володимирівни. Одним з головних питань наради стало обговорення організації харчування в ЗДО.
Відповідно до умов тендерного договору відповідальність за якість харчування покладено на Комунальне виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах (КОП). Проте, як зазначила Личко Г.В., саме керівники здійснюють контроль за харчуванням відповідно до Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (затверджено наказом МОН України, Міністерством охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227 зі змінами), тому необхідно вжити заходи щодо здійснення якісного контролю, залучати батьків.
Наступним питанням було обговорення підготовки закладів до весняно-літнього періоду, дотримання санітарного регламенту стосовно утримання приміщень і території, надання актів про огляд будівель та споруд, кронування небезпечних дерев.