Фінал змагань “Шкільна весна – 2019”

Ось і відбувся фінал змагань “Шкільна весна – 2019”. Учасників очикували нові, більш складні дистанції. Для фіналістів судді підготували двоповерховий лабиринт, тож учасники шукали КП в справжньому 3D форматі))))
Дистанція “Смуга перешкод” вимагала від учасників справжньої командної роботи і взаємопідтримки. А етап, на якому учасники підіймались на висоту 2-го поверху по мотузці з перилами, переходили по колоді і спускались з іншої сторони, примусив чиїсь коліна тремтіти. Але всі впорались))) 
В очикуванні підсумків учасників змагань чекали майстер-класи з фігурної їзди на велосипеді й веслування на байдарці. І дуже приємно, що для проведення змагань та майстер-класів Миколаївський Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді був взмозі використати спорядження, яке було отримано в 2018 році за рахунок субвенції!!!!
І ось результати підведено і учасники наших змагань отримують нагороди – грамоти і кубки від управління зі справ фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради. Також всі учасники фіналу отримали сертифікати на відвідування мотузкового парку “Драйв” від нашого спонсора Ніколаєвича Антона, директора парку. До речі, в парку повним ходом йдуть підготовчи роботи і вже 28 квітня буде відкрито новий сезон для сміливих та активних!!!
А тепер час вітати переможців)))

1 місце – команда ЗЗСО №30 (Інгульський район)
2 місце – команда ЗЗСО №3 (Центральний район)
3 місце – команда ЗЗСО №48 (Корабельний район)

І щиро дякуємо всім, хто підтримує розвиток юнацького туризму в нашому рідному місті!!!