Переможці обласного конкурсу хореографічного мистецтва «Перлина Прибужжя»

Кожного року Миколаївським обласним центром народної творчості проводиться конкурс хореографічного мистецтва «Перлина Прибужжя». Майже 100 хореографічних колективів з усієї Миколаївщини змагаються за призові місця.

16 листопада хореографічні колективи Палацу творчості учнів гідно представили заклад на конкурсі та були високо оцінені всіма членами журі.

У номінації “Народний танець” у двох вікових категоріях вихованці «Народного художнього колективу» ансамблю танцю “Веселка” (кер. Зарванська В.В.) посіли почесні І місця.

У номінації «Естрадна хореографія» (ІІ вікова категорія, 7-10 років) одразу два колективи Палацу вибороли призові місця, а саме: «Народний художній колектив» ансамбль танцю «Джерельце» (кер. Климчук О.В.) з енергійним, драйвовим номером «Безтурботне дитинство» і грайливою «Оце так ягідка» не залишили байдужим жодного члена журі та отримали І місце; «Зразковий художній колектив» ансамбль танцю «Невгамовні» (кер. Коломацька А.М.) продемонстрували глядачам та журі «Приготування святкового торту» та креативний номер «Хто кращій?» і теж заслужено вибороли І місце у номінації «Естрадна хореографія».

Оскільки обласний конкурс «Перлина Прибужжя» є відбірковим, володарі Гран-прі та колективи, що посіли перше місце, рекомендовані до участі у Відкритому конкурсі сюжетного танцю та малих форм «Dance-Day».

Бажаємо нових здобутків і позитивних емоцій!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *