Успішно завершено педагогічне стажування у Фінляндії

З 02 по 08 лютого 2020 року проходило наукове стажування українських освітян для опанування проєктного підходу в організації освітнього процесу в закладах освіти Фінляндії в поєднанні з інтенсивним вивченням англійської мови в Західно-Фінляндському Коледжі (м. Гуйттінен) у міжнаціональному мультикультурному середовищі з використанням активних комунікаційних методик і пізнанням культури Фінляндії.

До участі запрошувалися викладацькі склади, методичний та адміністративний персонал українських закладів вищої освіти, аспіранти, студенти, зацікавлені даною тематикою, та інші освітяни країни.

У Клубі юних моряків з флотилією вже більше п’яти років працює  талановитий керівник гуртка “Англійська мова у морфлоті” Ніжніковська Катерина Євгенівна, яка є не лише шанувальницею іноземних мов, а й любителем подорожей. Тож Катерина Євгенівна без вагань вирушила до Фінляндії.

Приїхавши до Західно-Фінляндського Коледжу, перед початком навчання проводилося вступне тестування для поділу групи на підгрупи за рівнем знань. Програма середнього рівня (рівень А2-В1) розрахована як для новачків, котрі володіють базовими знаннями англійської мови, так і для осіб, які володіють англійською мовою на середньому рівні. Програма розмовного курсу “Інтенсив” (рівень В2-С1) розроблена для осіб, які володіють англійською мовою на рівні вище середнього та бажають вдосконалити свої знання до вільного володіння.  Ніжніковська К.Є. потрапила до групи рівня В2-С1.

Викладачами стажування є  носії мови з США, Великої Британії, Австралії та викладачі, які спеціалізуються на викладанні англійської мови як іноземної. Аудиторії коледжу обладнані усім необхідним для успішного навчання, викладачі застосовують сучасні методики навчання та використовують навчальні посібники, що дозволяють досягати високих результатів у вивченні англійської мови, навчання відбувається у невимушеній обстановці, тому слухачі можуть “розслабитися” в спілкуванні та застосовувати “живу мову”. Окрім цікавих лекційних, практичних і самостійних занять студенти зустрілися з представниками відділу освіти у мерії м. Гуйттінен, відвідали місцевий дитячий садок, початкову школу, гімназію, Університет прикладних наук Сатакунти.

Наприкінці стажування слухачі склали фінальні тести та за результатами всього навчання отримали Сертифікат ЄС про наукове стажування у вигляді 120 годин аудиторних занять і самостійної роботи та Сертифікат про рівень знань іноземної мови.

Вітаємо Катерину Євгенівну з успішним завершенням педагогічного стажування у Фінляндії!!!
Бажаємо вдало застосовувати отриманні знання на заняттях гуртка “Англійська мова у морфлоті” у Клубі юних моряків з флотилією!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *