Переможці ХІХ обласних Спортивних ігор серед учнів закладів загальної середньої освіти

Протягом 2019/2020 навчального року Миколаївським обласним відділенням (філією) Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України було проведено ХІХ обласні Спортивні ігри серед учнів закладів загальної середньої освіти. У Спортивних іграх взяли участь 24 команди районів і міст області, які змагались в таких видах як легка атлетика, футбол, настільний теніс та шахи.

Залік Спортивних ігор проходив окремо по групах, до складу нашої І групи окрім 4 команд районів міста Миколаєва увійшли команди міст Первомайськ та Южноукраїнськ. Тож, відповідно до наказу Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України від 14 травня 2020 року №42 «Про нагородження переможців і призерів ХІХ обласних Спортивних ігор серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році» в загальному підсумку місця розподілились таким чином: Центральний район м. Миколаєва – І місце, Заводський район – ІІ місце, Інгульський район – IV місце, Корабельний район – V місце.

Вітаємо команди футболістів, легкоатлетів, гравців у настільний теніс і шахи, їх тренерів зі здобутками!!! Бажаємо наснаги та наступних звершень!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *