Підсумки змагань з баскетболу серед команд юнаків

09-10 березня 2021 року на базі ЗОШ №20 (директор Бакаляр О.В.) відбулася першість міста Миколаєва з баскетболу серед команд юнаків закладів загальної середньої освіти. У змаганнях взяли участь збірні команди Центрального, Заводського, Інгульського та Корабельного районів.

Змагання показали, що незважаючи на карантин, директори закладів і вчителі фізичної культури приділяють значну увагу питанням підвищення рухової активності й зміцнення здоров’я школярів, формуванню основ здорового способу життя та активізації фізкультурно-масової роботи.

У результаті запеклої боротьби місця розподілились таким чином:

І місце – Заводський район (6 очок);

ІІ місце – Інгульський район (5 очок);

ІІІ місце – Центральний район (4 очки);

IV місце – Корабельний район (3 очки).

Висловлюємо щиру подяку:

  • управлінню фізичної культури і спорту за сприяння в проведенні змагань;
  • директору, технічному персоналу, медичній сестрі та вчителям фізичної культури ЗОШ №20 за підготовку місця та проведення першості;

– Миколаївській міській федерації баскетболу та окремо Чайковському Сергію та Макаровій Ії за професійне суддівство ігор, підвищення якості та престижності змагань з баскетболу, допомогу в активізації фізкультурно-масової роботи в місті;

– директорам ЗОШ №6, 18, 20, 29, 33, 35, 36, 43, 47, 50, 51, 53, 54, 57, 61, Першої української гімназії, гімназій №2, 3, 41, муніципального колегіуму, «Академії дитячої творчості», юридичного ліцею, морського ліцею за сприяння в участі у змаганнях учнів, які є представниками збірної команди району.

Команди Заводського та Інгульського районів здобули право взяти участь у ІІІ (фінальному) етапі ХХ обласних Спортивних ігор серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2021 році, що відбудеться 16-17 березня 2021 року.

Бажаємо успішного виступу та перемоги у наступних іграх!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *