БДЮТ Заводського району: ­­”Престижу”- 25

 25 травня 2021 року у КХ “Юність” відбувся святковий  концерт до 25 річниці танцювального клубу “Престиж” Будинку дитячої та юнацької творчості Заводського району м.Миколаєва (кер. Юрковський Д.В.).

Спортивний танцювальний клуб “Престиж” був створений в 1996 році. На базі БДЮТ Заводського району працює з 2005 року. Вихованці СТК взяли участь більш ніж в 300 Міжнародних, Всеукраїнських та обласних змаганнях і фестивалях, де більше 1000 разів ставали переможцями і призерами. В клубі виховані Віце-чемпіони Кубка Світу 2012 р., переможці Кубка України 2018 року, фіналісти Чемпіонату Східної Європи 2008, призери Чемпіонату України 2009 г. Також 10 танцюристів мають звання “кандидат в майстер спорту України”. 

У заході прийняли участь вихованці танцювального клубу “Престиж” а також друзі та Зіркові гості концерту: Зразковий ансамбль танцю “Водограй” (Миколаїв), студія танцю “Catling Kids”, Народний циганський ансамбль “Бахтале”,  клуб спортивного бального танцю “Кармен”, професійний балетний колектив “Prime ballet”, ансамбль сучасного танцю Миколаївського професійного коледжу культури і мистецтв.

Учасники концерту вражали не тільки яскравими танцювальними номерами, а й своїми вокальними вміннями. Так ми почули декілька дуже чуттєвих вокалних композицій у виконанні вихованки колективу Юрковської Златослави та керівника танцювального клубу “Престиж” Юрковського Дениса.

Щиро вітаємо зі святом!
Бажаємо натхнення та нових творчих досягнень!!!