У Миколаєві змагались працівники закладів освіти!!!

Протягом двох днів, 16-17 вересня 2021 року, у м. Миколаєві працівники закладів освіти змагались за перемогу в XVII обласній Спартакіаді, яка організована спільно Миколаївським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Миколаївською обласною організацією профспілки працівників освіти і науки України. У спартакіаді взяли участь 350 працівників закладів освіти Миколаївської області.

До програми спартакіади увійшли змагання з міні-футболу, легкої атлетики, настільного тенісу, шахів.

За результатами змагань з легкої атлетики в особистому заліку призові місця вибороли працівники закладів освіти міста Миколаєва:

Біг на 100 м, чоловіки

І місце – Азаров Віктор (ЗОШ №4);

ІІ місце – Кубарич Дмитро (муніципальний колегіум).

Біг 60 м, жінки

І місце – Самощук Анастасія (ЗОШ №25);

ІІ місце – Нечитайло Вікторія (ЗОШ №46).

У командному заліку з легкої атлетики команда Миколаївської міської організації профспілки працівників освіти посіла І місце.

У дводенній напруженій спортивній боротьбі в змаганнях з міні-футболу команда міста Миколаєва, не маючи жодної поразки протягом турніру, виборола ІІ місце, поступившись у фіналі в серії пенальті команді Первомайської міської організації профспілки працівників закладів освіти. Склад команди: Лісачов В.Є. (ЗОШ №29), Жовжаренко А.І. (ЗОШ №43), Кучеренко В.Є. (гімназія №3), Анікін І.С. (ЗОШ №46), Савко І.А. (ЗОШ №31), Костюченко Д.О. (ЗОШ №18), Зєвакін О.О. (ЗОШ №53), Горощенко К.В. (ЗОШ №53).

За результатами змагань з шахів команда Миколаївської міської організації профспілки працівників освіти у складі Чулуп Клавдії (ЗОШ №53) та Кірєєва Андрія (ЗОШ №17) виборола І місце.

У змаганнях з настільного тенісу сильнішими виявилися команди м. Первомайська (І місце), м. Вознесенська (ІІ місце), Миколаївського району (ІІІ місце), команда Миколаївської міської організації профспілки працівників освіти здобула X місце.

Тож у підсумку XVIІ обласної Спартакіади серед працівників закладів освіти перемогу здобула Первомайська міська організація профспілки працівників закладів освіти, друге місце – Миколаївська міська організація профспілки працівників закладів освіти, третє місце – Снігурівська районна організація профспілки працівників закладів освіти.

Дякуємо учасникам змагань, Світлані Мовчан, голові Миколаївської міської організації профспілки працівників освіти і науки України, керівникам закладів освіти за підтримку педагогів, директору ЗОШ №48 Оксані Барановій за надання бази для підготовки команди з міні-футболу.

Бажаємо всім міцного здоров’я, натхнення та абсолютної перемоги в наступному році!!!