БДЮТ Заводського району: Творчий звіт «Зразкового художнього колективу» гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Маленька майстриня»

oblosvita.mk.gov.ua

Днями відбувся творчий звіт «Зразкового художнього колективу» гуртка декроративно-ужиткового мистецтва «Маленька майстриня» Будинку дитячої та юнацької творчості Заводського району м. Миколаєва (керівник Антонова Г.Г.) щодо підтвердження почесного звання «Зразковий художній колектив». У рамках творчого звіту була представлена виставка творчих робіт і проведено узагальнююче заняття з виготовлення колективної композиції «Райський куточок» з різних матеріалів, різними техніками, знань з історії розвитку декоративних напрямків – мокре валяння, вишивка.
За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністраціїпідсумками за підсумками творчого звіту колективу членами оглядової комісії було прийнято рішення порушити клопотання до МОН України про підтвердження почесного звання «Зразковий художній колектив» гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Маленька майстриня» за високий рівень художньої майстерності, збереження та розвиток надбань декоративно-ужиткового мистецтва, творчу та просвітницьку діяльність.