З початком нового навчального року!

Дорогі учні!
Шановні вчителі та батьки!

Традиційно, 1 вересня, в усіх школах Миколаєва лунає перший дзвоник. І цей рік не став винятком! Цьогорічний початок нового навчального року розпочинаємо онлайн, тобто з використанням технологій дистанційного навчання задля безпеки учасників освітнього процесу.
Сьогодні нам сумно від того, що не буде гамірно на подвір’ях наших закладів. Безутішно, що ми не побачимо як виросли наші діти за 6 місяців агресії російської федерації проти України. На жаль, першого вересня ми не зустрінемо і тих дітей, яких забрала жорстока війна назавжди…
Війна змінила життя українських дітей. Втім, наші діти, наше майбутнє – це покоління сильних, незламних, міцних духом і вірних за покликом серця! Саме вони будуть творити нову Україну і вже сьогодні є складовою героїчної нації. Саме тому більш ніж 44 тис. учнів обрали заклади освіти нашого героїчного міста, які навчатимуться виключно за українськими програмами.
Дорогі діти, наполегливо здобувайте знання, творіть, розвивайте свої здібності, будьте щасливими та здоровими! Знайте, де б ви не були, школа завжди чекає, а вчителі не забувають.
Шановні вчителі та батьки! Ми вкотре дякуємо вам за свідому, інтелектуальну і патріотично налаштовану молодь! Ми вкотре доказуємо усьому людству, що разом ми – сила!

Тримаймося! З початком нового навчального року!