Останній дзвоник

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Другий рік поспіль завершення навчального року не схоже на попередні. Без урочистої лінійки та останнього дзвоника – дистанційно у закладах освіти проходять заходи з нагоди завершення навчального року для майже 43 тисяч учнів міста Миколаєва.
Багато з вас вимушено покинули рідні домівки. Ще й досі понад 13 тисяч учнів знаходяться за кордоном, 9 тисяч учнів в інших областях України. Проте й до Миколаєва повернулися майже 21 тисяча учнів. Я вірю, що саме в цей день ви зберетеся зі своїм класом онлайн, запросите вчителів і подякуєте один одному за вірну дружбу, щиру підтримку, здобуті знання та гідно пройдений навчальний рік.
Не дивлячись на складнощі навчання, нам є чим пишатися! Ми маємо 92 переможці ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, з них 2 – представлятимуть Україну та місто-герой Миколаїв у міжнародних олімпіадах з математики та астрономії. Цьогоріч ми маємо 113 медалістів: 85 одинадцятикласників отримають золоту медаль, 28 – срібну. 278 випускників 9-х класів отримають свідоцтва з відзнакою. У травні наші учні встановили рекорд України, виконавши наймасштабнішу онлайн руханку. А вчителі приймали представників освіти з усієї України на регіональній (не) конференції EdCamp.
Завдяки нашим друзям-партнерам ми відкриваємо в закладах освіти цифрові центри для учнів і вчителів, активно реалізуємо проєкти із забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей в закладах дошкільної освіти.
Попереду літня пора, час канікул. Бажаємо школярам щасливого дитинства. Випускникам – впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути справжніми патріотами, які творять чисте і світле майбутнє. Будьте здорові та щасливі!
Шановні вчителі, ви герої освітнього фронту. Попри неймовірно важкий час, ви вкотре проявляєте витривалість, відданість своїй улюбленій роботі.
Звичайно, велика вдячність батькам! Адже без вас, шановні батьки, без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху.

Бажаємо усім міцного здоров’я, терпіння, мудрості, оптимізму, віри у те, що все буде УКРАЇНА!