Вітання із завершенням 2023/2024 навчального року

Дорогі учні! Шановні вчителі, батьки!

Сьогодні в усіх закладах загальної середньої освіти міста Миколаєва проходять останні уроки, зворушливі заходи, присвячені завершенню 2023/2024 навчального року, на яких зібралися понад 39 тисяч учнів.

Днями найкращі учні міста були нагороджені сертифікатами, грамотами за перемогу в інтелектуальних змаганнях. Понад 200 учнів є переможцями олімпіад, Малої Академії Наук, конкурсів на обласних та Всеукраїнських рівнях.

Ми пишаємося нашими учнями, які за результатами змагань, вибороли першість на IV етапі учнівських олімпіад –  Купрьохіна Олександра, учениця 9 класу Миколаївського ліцею №19 з історії, Рослик Єгор, учень 11 класу Миколаївського ліцею №38 імені В. Д. Чайки з української мови, Харченко Вадим, учень 11 класу Миколаївського ліцею імені М. Александрова, який представлятиме Миколаїв на Міжнародній олімпіаді з астрономії в Бразилії. Проценко Павло, випускник Миколаївського ліцею №38 імені В. Д. Чайки увійшов до збірної України з математики, що проходитиме у Великобританії.

Цьогоріч ми маємо 187 медалістів: 144 одинадцятикласника отримають золоту медаль, 43 – срібну. 282 випускника 9-х класів отримають свідоцтва з відзнакою.

Цей навчальний рік був для всіх нас непростим. Можна впевнено сказати, що він був надскладним за останні роки. Проте попри усі складні обставини цього навчального року, ми впоралися з усіма проблемами та труднощами дистанційного навчання і навіть багато чому навчилися у цьому процесі.

Вітаю усіх причетних з початком літніх канікул! Бажаю не тільки добре відпочити, а й набратися сил для отримання знань наступного року. Нехай канікули пройдуть весело і цікаво. Бажаю приємно провести час, відкрити для себе нові горизонти, повернутися до занять з новими силами і в гарному настрої.

Випускникам бажаю зробити перші власні кроки у доросле життя! Міцного здоров’я, творчої наснаги, всього найкращого!

З повагою начальник управління освіти
Ганна ЛИЧКО