29 лютого відбудеться ЗНО вчителів учасників-сертифікації

29 лютого відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання учителів, які цього року беруть участь у сертифікації педагогічних працівників.

Тест зовнішнього оцінювання складатиметься зі 100 завдань, на виконання яких буде відведено 180 хвилин.

Завдання тесту спрямовані на визначення рівня обізнаності учасників з питань планування та організації освітнього процесу, забезпечення і підтримки навчання, виховання і розвитку учнів, створення освітнього середовища.

Тестування розпочнеться об 11 годині. Допуск учасників сертифікації до пунктів тестування здійснюватиметься з 10:15 до 10:50 за паспортом або іншим документом, що посвідчує особу, та листом-викликом.

Адреса проведення незалежного тестування зазначається у листі-виклику, який розміщено в кабінетах учасників сертифікації. Учасникам потрібно самостійно роздрукувати лист-виклик.

Увага! Копія паспорта або іншого документа, що посвідчує особу, не дає права на допуск учасникам сертифікації до пункту тестування.

Учасник сертифікації, документи якого містять розбіжності в персональних даних, повинен також надати відповідний документ, що підтвердить ці зміни.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *