Людина починається з добра

Людина народжується на світ не для того,
щоб зникнути безвісною пилинкою.
Людина народжується щоб
залишити по собі слід вічний

В.Сухомлинський

28 вересня виповнюється 102 років від дня народження Василя Олександровича Сухомлинського .

Сьогодні свічка доброти, щирості й любові освітлює образ В. Сухомлинського – талановитого вчителя, керівника, Педагога з великої літери.

Від учителя до директора Павлиської школи, якій віддав 32 роки свого життя, – ось така непроста життєва дорога людини великого серця і розуму – Василя Сухомлинського.

Любов до дітей, до рідної землі великим полум’ям горіла в душі цієї талановитої людини і його художні мініатюри: казки, оповідання, легенди, притчі – це чарівні свічечки, які запалюють в серцях доброту і любов.

Урок доброти «Мудра людина із щирим серцем», година спілкування «Людина починається з добра» (за творами В. Сухомлинського) – цю мандрівку творчою спадщиною Василя Сухомлинського запропонувала учням 3-А та 3-Б класів ЗОШ №57 імені Т.Г.Шевченка бібліотекар Гринько Наталія Миколаївна. Учні мали змогу познайомилися з цікавими фактами біографії письменника, а також взяли участь у грі «Добрі чарівники», «Додай слівце», вікторині «Вгадай казку», конкурсі цікавинок «Казковий світ Василя Сухомлинського», побували на галявині доброти.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *