ЗОШ 47: Всесвітній день Землі

Щороку, 22 квітня, відзначається Всесвітній день Землі. У цей день кожен житель планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту та відновлення довкілля: очистити від сміття улюблене місце відпочинку,посадити дерево чи кущ. Земля – це величезний дар,наша домівка, ресурси якої постійно вичерпуються. Ви просто уявіть – тисяча людей посадила по одному дереву – ось вам і ліс! Мільйон людей закрутили кран, коли чистили зуби – річка врятована від пересихання. Саме такі дрібниці допомагають нам врятувати природу Землі, зберегти добробут нашого великого спільного дому.
Протягом тижня учні 3-А класу брали участь у міні-проекті до Дня Землі ” Що я можу зробити для Землі?”. Саме на це запитання третьокласники шукали відповідь. А виявилось, що відповідь не одна. Але найбільше діти хотіли бачити нашу планету мирною та красивою. Саме тому серед завдань на вибір більшість дітей обрали висаджування рослин та догляд за кімнатними рослинами.

Для учнів 3-А класу 20 квітня проведено дистанційну вікторину “Земля-наш дім”. Цікаві запитання не залишили дітей байдужими. Вони дізнались, яку кількість кисню виробляє ліс, скільки кисню виробляє одне дерево та ще багато цікавих фактів.

А 22 квітня діти напишуть побажання на паперових долоньках жителям Землі та надішлють їх своїм близьким.