ЗОШ № 25: з досвіду роботи

Дитина у світі дорожнього руху

Важливою складовою безпеки життєдіяльності людини є правила поведінки під час дорожнього руху, недотримання яких призводить до страшних наслідків. На сьогодні високий рівень дитячого дорожньо-транспортного травматизму та значна кількість смертельних випадків викликають серйозне занепокоєння. Організація Об’єднаних Націй, відповідаючи на виклики часу, проголосила 2021-2030 роки Другим Десятиліттям дій по забезпеченню безпеки дорожнього руху.

З 17.05.2021р. до 21.05.2021р. в закладі освіти з метою активізації профілактичної роботи щодо попередження загибелі та травмування дітей внаслідок дорожньо-транспортних пригод, навчання учасників освітнього процесу правилам безпечної поведінки на дорозі, а також розвитку творчих здібностей підростаючого покоління був проведений Тиждень безпеки дорожнього руху.

Учні нашої школи долучилися до Всеукраїнських змагань з безпеки дорожнього руху ХЕШТЕГ-МАРАФОН, що було висвітлено на YouTube-каналі, до Всеукраїнського конкурсу відео робіт серед дітей та молоді «Будь помітним на дорозі» . Учителями проведено єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху в рамках національного проєкту «Безпечна країна».

Заступник директора з навчально-виховної роботи Власик  Л.І.