Гімназія №4: Пишаємося нашими юними винахідниками

11 вересня МГ №4 долучилася до святкування Дня міста Миколаєва на Соборній. Учні захищали честь гімназії, демонструючи свої наробки у сфері STEM-освіти. Виражаємо вдячність учням 10-Б класу, а саме: Кухті Яні, Кутузовій Євгенії, Поліщук Дар’ї, Шевченку Олександру, Гарбару Артему, а також  учням 10-А класу, а саме: Гусенку Владу та Чалому Віктору. Цим учням було присвоєно звання «майстер- STEM».

Уся команда під керівництвом учителя інформатики та фізики Василькова Дмитра Юрійовича нагороджена подячним листом за перемогу у фестивалі «Наукова хвиля» в місті Миколаєві у номінації «STEM-дослідник», активну громадську позицію, вагомий внесок у розвиток молодіжної політики та з нагоди відзначення Дня міста Миколаєва.

Дякуємо учням за їхню активну життєву позицію, за старанність і бажання дізнаватися щось нове та ділитися знаннями з іншими, а тавож висловлюємо подяку Василькову Д. Ю., який прищеплює юному поколінню жагу до знань та відкриттів, підтримує у їхніх починаннях, мотивує, зацікавлює та наставляє.

Бажаємо подальших звершень і цікавих наробок!

Гурток «Юнкор»( кер. Гуляєва О. С.)