Майбутнє України: учень ліцею №38 імені В. Д. Чайки міста Миколаєва запрошений до участі у міжнародній олімпіаді в Японії

Назва Миколаївського ліцею № 38 імені В. Д. Чайки знову гідно лунає на всю Україну. Ми ще раз довели, що незламні учні і педагоги Миколаєва з гідністю тримають освітній фронт.

Днями закінчився фінальний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, де Павло Проценко, учень 10 класу ліцею №38 посів І місце. Він запрошений на відбіркові збори до міжнародної олімпіади з математики у Японії. Павла нагороджено цінним подарунком і відзначено в номінації «Майбутнє України». До речі, із 142 учасників фінального туру лише двох учнів були визначено в цій номінації.

Але не було б талановитих учнів-переможців, якщо б з ними не працювали талановиті педагоги. Окремі слова захоплення Ірині Володимирівні Крисинській, наставнику Павла Проценка.
 
Заклади освіти міста Миколаєва вкотре демонструють, що підкорити український народ або поневолити кожного з нас, нікому не вдасться. Сьогодні, в ці буремні часи, ми будемо робити все можливе, щоб наші учні мали можливість навчатися в УКРАЇНСЬКІЙ школі, якісно навчатися, брати участь в учнівських змаганнях і неодмінно перемагати.

Пишаємося здобутками наших учнів і педагогів, продовжуємо демонструвати всьому світу незламність та силу духу українських учнів та їх наставників. Україна понад усе!