Миколаївський ліцей № 28 долучився до святкування Дня української писемності та мови

27 жовтня Миколаївський ліцей № 28 долучився до святкування Дня української писемності та мови. Мова – це важливий чинник самовизнання нації, надійна основа розвитку країни, загартована багатовіковою історією та відточена творчістю найталановитіших українських письменників.
А якого ж кольору українська мова? Над цим питанням замислилися вчителі Миколаївського ліцею №28, підготувавши відеопривітання «Солов’їна мова – різнокольорова».
Родзинкою та приємним доповненням до цієї події стало ексклюзивне привітання від Олексія Гнатковського, заслуженого артиста України, актора театру та кіно, режисера, голосом якого цьогоріч лунає текст диктанту.
​Миколаївський ліцей №28 щиро вітає усіх з Днем української писемності та мови! Нехай наша мова завжди буде багата, точна і магічна, а українська писемність розцвітає на широкому міжнародному просторі культури та освіти. Святкуймо цей день із гордістю за нашу національну спадщину та зобов’язанням перед майстрами слова минулого і майбутнього. Нехай вся краса української мови завжди буде з нами!