Відео-проєкт від здобувачів освіти Миколаївської гімназії 20 ” Герою від міста Героя”

Відео-проєкт від здобувачів освіти Миколаївської гімназії 20 ” Герою від міста Героя” в рамках міського проєкту “Герої не вмирають” на честь Дня народження Героя України Дмитра ” Да Вінчі” Коцюбайла.
Сьогодні,у День народження Героя України Дмитра “Да Вінчі” ,якому цього року мало виповнитися 28 та назавжди залишиться 27, присвячується.
Здобувачі освіти Миколаївської гімназії 20 презентували Відео ” Герою від міста Героя ” на честь Героя України ,командира Вовків Дмитра “Да Вінчі” Коцюбайла
Військовий долучився до сил опору російському вторгненню ще у 2014-му, коли йому було 18 років. Коцюбайло є першим добровольцем, який прижиттєво отримав звання героя.
Він ніколи не був у лавах ЗСУ, пройшовши найгарячіші точки війни з росіянами у складі Добровольчого українського корпусу «Правий сектор».Дмитро Коцюбайло загинув 7 березня 2023 року в боях поблизу Бахмута, йому було 27 років. Біля нього розірвалася мінометна міна, один з уламків влучив у шию.
10 березня 2023 року на київському Майдані Незалежності зібралися тисячі військових та цивільних, які прийшли провести в останню путь Дмитра Коцюбайла.
Він не знав, що його очікує, але воював за Україну, присвятивши їй життя. Він вірив в Україну до останнього подиху.
Дякуємо тобі,Герою!