ПОРУШ ТИШУ. РОЗІРВИ КОЛО НАСИЛЬСТВА

Прояви насильства супроводжують людство з давніх-давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу, чинить насильство щодо неї. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація, приниження. Прикро, що ми звикли сприймати насильство, як щось неминуче. Адже прояви насильства порушують права людини, принципи її вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч із нами чи в нас у домі, у школі, на вулиці, ми можемо й повинні зупинити його.
У рамках акції учнями Миколаївського ліцею №55 10- Б класу (кл. кер. Дьоміна О. В.), 10-В класу (кл. кер. Лисогор А. В.), 11-Г класу (кл. кер. Ганжа Н. М.) за підтримки педагога-організатора Кушнір Л. В. проведено флешмоб «Поруш тишу Розірви коло насильства️».
Учні нашого ліцею створили коло і символічно РОЗІРВАЛИ, щоб показати можливість припинення насильства та попередження ситуацій його повторення.
Адже, діти — майбутнє нашої країни. Якщо вони живуть здоровим та щасливим життям зараз, то майбутнє України буде багатообіцяючим.