Різдвяна акція «Привітай місто Ганновер з Різдвом»

З 13 листопада 2023 року по 06 грудня 2023 р. у рамках міського освітнього-культурного проєкту «В Європу з Україною в серці» серед закладів освіти міста Миколаєва розпочалася різдвяна акція «Привітай місто Ганновер з Різдвом».

Проведення зазначеної акції було обумовлено зверненням представників міста Ганновер (Німеччина) до Миколаївської міської ради з пропозицією щодо надання певної допомоги закладам освіти нашого міста в частині обладнання окремих кабінетів. Поряд з тим, вони висловили пропозицію, стосовно, обміну певними символічними для нашого міста та країни новорічно-різдвяними речами.

Незабаром Різдво, яке є символічним святом добра, світлої радості, допомоги, підтримки як для європейських країн, так і для України.

До акції долучилися понад 50 закладів освіти, серед них ЗДО, ЗПО та ЗЗСО. Руками, дітей, вихователів, батьків та педагогів зроблено та передано неймовірні вироби, душевні  вітальні листівки, різноманітні тематичні малюнки.

Цей безкінечний потяг української душі творити красу й добро діти й дорослі передали у своїх витворах різдвяно-новорічного мистецтва.

Ми сподіваємося, що громада міста Ганновера буде зачарована цими символічними подарунками. І відчує той надзвичайно святковий настрій, який ми передаємо їм разом з цими символами Різдва й Нового року!