Молодь запрошують безкоштовно покращити свою англійську

osvita.ua

Програма ENGin запрошує молодь від 14 до 22 років приєднатись до волонтерської спільноти, у рамках якої юнаки й дівчата матимуть змогу безкоштовно підвищувати свій рівень англійської з носіями мови з різних куточків світу.Волонтерська ініціатива заснована українкою Катериною Манофф, яка вже кілька років мешкає в Сполучених Штатах Америки.

За її словами, програма ENGin об’єднує тих, хто вивчає англійську мову, з англомовними однолітками з усього світу для проведення щотижневих онлайн-сесій.

Кожного учня та волонтера перевіряють на відповідність програмі. Потім учасники підбираються на основі переваг, інтересів і графіків, щоб забезпечити ефективне і взаємно приємне спілкування.

Після того, як знайдеться пара, ENGin підтримує учнів і волонтерів протягом усієї  участі в програмі за допомогою порад, ресурсів і вирішення проблем.

Наразі до проєкту вже приєднались понад 1700 учасників. Але у планах організаторів амбітне число у 100 тисяч учасників.

«Сто тисяч – це макровплив. Ми міняємо ціле покоління. Покоління, яке спілкується англійською, зможе змінити економіку країни», – підкреслює Катерина Манофф.

Взяти участь у проєкті можуть підлітки та молоді люди віком від 14 до 22 років, які вивчали англійську, знають граматику та мають гарний словниковий запас.

Учасники мають бути готовими присвятити заняттям 1-2 години на тиждень.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *