48 переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

Протягом 11-13 лютого відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, за результатами якого здобувачі освіти миколаївських шкіл одержали 48 призових місць, а саме: 22 перших, 17 других та 9 третіх.

Лідерами серед закладів освіти стали: муніципальний колегіум – 10 місць (сім перших і три других); 6 призових місць вибороли учні морського ліцею (два перших, одне друге та три третіх); по 5 призових місць одержали здобувачі освіти гімназії №3 (три перших, одне друге та одне третє), Першої української гімназії (одне перше і 4 других); учні СЗОШ №22 та гімназії №2 вибороли по 4 призових місця (відповідно: СЗОШ №22 – 4 перших, гімназія №2 – одне перше і три других); у юридичного ліцею – 3 місця (одне перше, одне друге і одне третє); по 2 місця – у економічного ліцею №2 (одне перше, одне друге), класичного ліцею (одне перше та одне третє), ЗОШ №19 (одне друге і одне третє); по одному переможцю у гімназії №4 (І місце), АДТ (ІІ місце), гімназії №41 (ІІ місце), ЗОШ №53 (ІІІ місце), СНВК (ІІІ місце).

Пишаємося досягненнями! Нехай перемога на обласному етапі стане відправною точкою для підкорення нових вершин, хорошим стимулом і мотиватором для нових великих звершень і досягнень! Зичимо цілеспрямованості, впевненості у власні сили та успішного захисту на фінальному етапі!

Щиро дякуємо керівникам закладів і педагогам за кропітку роботу щодо підготовки здобувачів освіти до конкурсу-захисту! Бажаємо натхнення, творчого піднесення та подальших успіхів!

.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *