Перемога у І етапі Всеукраїнського конкурсу «WorldSklls Ukraine» у Миколаївскій області за компетенцією «Зварювальні роботи»

24 листопада відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу «WorldSklls Ukraine» у Миколаївскій області за компетенцією «Зварювальні роботи», в якому в категорії «Майстри виробничого навчання» взяв участь Наєнко Євгеній, майстер виробничого навчання Миколаївського професійного суднобудівного ліцею, здобувши беззаперечну перемогу! Переможець представлятиме Миколаївську область у ІІ етапі конкурсу.
Євгеній є випускником ліцею. Під час навчання він досяг чималих успіхів, став стипендіатом міського голови, призером учнівського конкурсу
WorldSklls Ukraine» у Миколаївскій області, призером обласної олімпіади зі спеціальних дисциплін, завдяки відмінним успіхам у навчанні отримав диплом з відзнакою.
Зараз Наєнко Євгеній, обравши шлях педагогічної діяльності, успішно продовжує навчання, здобуваючи вищу освіту у Національному університеті кораблебудування імені адмірала С.О.Макарова за спеціальністю «Зварювальне виробництво».

Бажаємо подальших успіхів!!!