Про проведення Всеукраїнської онлайн конференції «Нова українська школа: педагогічні інновації в системі початкової освіти»

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА НАУКОВА УСТАНОВА ІНСТИТУТ МОДЕРНІЗАЦІЇ ЗМІСТУ ОСВІТИ

№ 22.1/10-750 від 17 березня 2020 року

Ректорам (директорам) закладів
післядипломної педагогічної освіти

Про проведення Всеукраїнської
онлайн конференції «Нова українська
школа: педагогічні інновації в
системі початкової освіти»

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з Інститутом педагогіки Національної академії педагогічних наук України проводить Всеукраїнську онлайн конференцію «Нова українська школа: педагогічні інновації в системі початкової освіти».

На конференції українські науковці представлять варіативні шляхи впровадження концептуальних засад Нової української школи в практику діяльності закладів загальної середньої освіти.

Запрошуємо взяти участь у заході науковців, завідувачів кафедр, методистів ЗППО, які опікуються питаннями початкової освіти, керівників закладів загальної середньої освіти, педагогічних працівників та усіх зацікавлених у розвитку початкової освіти. Долучитися до участі в онлайн конференції можна як слухач під час відеотрансляції. Посилання на відеотрансляцію буде розміщено на офіційних ресурсах ІМЗО та НАПН України 23 березня.

Захід відбудеться 25 березня 2020 року з 11.00-13.00 в Інституті педагогіки НАПН України за адресою: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 52-Д (зала засідань).

Зареєструватися та залишити заявку на отримання сертифікату можна за посиланням:

Просимо посприяти проведенню конференції та поінформувати освітян про зазначений захід.

В. о. директора                    Костянтин Трушковський

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *